Bericht versturen
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Pex waterpijp > ISO9001 Pex waterpijp met kruisverbinding Polyethyleen Pex buisrolletjes 100m

ISO9001 Pex waterpijp met kruisverbinding Polyethyleen Pex buisrolletjes 100m

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: TUBOMART OR OEM

Certificering: ISO9001

Modelnummer: pex pijp

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 5000

Prijs: to be Negotiated

Verpakking Details: polyzak, kleine doos, karton of volgens de eisen van de klant

Levertijd: 45 dagen

Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Krijg Beste Prijs
Hoog licht:

ISO9001 Pex waterpijp

,

Pex waterpijp 100m

,

Pexbuisrolletjes 100 m

Verbindende Manier:
Slijmbaan/krimpbaan/inpushbaan
Toepassing:
Vloerverwarmingssysteem of drinkwatersysteem
Temperatuur:
-40℃~+90℃
Materiaal:
Polyethyleen (PEX) met kruisverbinding
Specificatie:
DN 16-32 mm
Kleur:
Wit, rood, blauw
Werkgelegenheid:
Vijftig jaar onder normale omstandigheden
Lange:
50/100/200M per broodje
Verbindende Manier:
Slijmbaan/krimpbaan/inpushbaan
Toepassing:
Vloerverwarmingssysteem of drinkwatersysteem
Temperatuur:
-40℃~+90℃
Materiaal:
Polyethyleen (PEX) met kruisverbinding
Specificatie:
DN 16-32 mm
Kleur:
Wit, rood, blauw
Werkgelegenheid:
Vijftig jaar onder normale omstandigheden
Lange:
50/100/200M per broodje
ISO9001 Pex waterpijp met kruisverbinding Polyethyleen Pex buisrolletjes 100m

DN 16-32 mm Pex waterpijp met kruisverbinding Polyethyleen PEX lengte 100 m per rol

Productbeschrijving:

PEX-pijpbevestigingen: de ideale keuze voor duurzame en flexibele loodgietersystemen

PEX (cross-linked polyethyleen) buisbehangers zijn vanwege hun flexibele en duurzame aard steeds populairder geworden in sanitaire systemen.PEX is een betrouwbaar materiaal dat vaak wordt gebruikt voor watervoorzieningssystemenHet PEX-leidingsmateriaal heeft een aantal kenmerken die het tot de voorkeur maken.

Flexibiliteit

Een van de belangrijkste voordelen van PEX-buizen is hun hoge flexibiliteit.Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden geïnstalleerd in krappe ruimtes en rond obstakels zonder dat er aanvullende armaturen of verbindingen nodig zijnHet buigbare karakter van PEX vermindert ook het risico op lekken in het sanitair systeem.

Corrosiebestendigheid

PEX-fittings zijn zeer bestand tegen corrosie, waardoor de duurzaamheid en integriteit van het sanitair systeem op lange termijn worden gewaarborgd.Ze worden niet beïnvloed door de corrosieve eigenschappen van water of van veel voorkomende chemicaliën in sanitaire systemen, waardoor het risico op lekken of afbraak van de buizen wordt verminderd.

Bevriezingstoestand

PEX-buizen zijn uitstekend vriesbestendig, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor koudere klimaten.het risico op het barsten van de buizen en de daaropvolgende waterschade tot een minimum beperkenHet is echter belangrijk op te merken dat extra maatregelen nodig kunnen zijn om thermische uitbreiding te voorkomen.

Schaal en afzettingsresistentie

PEX-armaturen hebben een glad binnenste oppervlak dat bestand is tegen schubben en afzettingen. Dit helpt de waterstroom en de efficiëntie van het systeem in de loop van de tijd te behouden,vermindering van de onderhoudsbehoefte en verlenging van de levensduur van het sanitair systeem.

Thermische prestaties

PEX-buizen hebben uitstekende thermische isolatie-eigenschappen.verbetering van de energie-efficiëntie en vermindering van de warmteoverdracht naar omliggende gebieden.

Ruisreductie

De flexibele en dempende eigenschappen van PEX-buizen en -toebehoren maken ze effectief in het verminderen van waterhamer en geluidsoverdracht in sanitaire systemen.Dit zorgt voor een stiller gebruik en een comfortabelere leefomgeving.

Chemische verenigbaarheid

PEX-fittings zijn compatibel met een breed scala aan chemicaliën die vaak in sanitaire systemen voorkomen.het behoud van de integriteit van het sanitair systeem en het waarborgen van de waterkwaliteit.

Eenvoudige installatie

PEX-buizen zijn ontworpen voor een gemakkelijke en efficiënte installatie.PEX-fittings gebruiken over het algemeen eenvoudige verbindingsmethoden met push-fit of crimp-ring, waarvoor slechts een paar gereedschappen nodig zijn.

Een breed scala aan toepassingen

PEX-buizen zijn geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder woon-, commerciële en industriële sanitaire systemen.alsmede stralingsverwarmingssystemen.

Het is belangrijk op te merken dat PEX-buisbehoren altijd moeten worden geïnstalleerd volgens de richtlijnen van de fabrikant en de lokale sanitaire voorschriften.Het gebruik van de juiste installatietechnieken en compatibele armaturen zorgt voor een betrouwbaar en lekvrij sanitair systeemVoor een succesvolle installatie wordt aanbevolen om een professionele loodgieter te raadplegen of de instructies van de fabrikant te volgen.

 

Kenmerken:

Kenmerken en voordelen van PEX-buizen

PEX-buis, ook wel gekoppeld polyethyleenbuis genoemd, is een zeer veelzijdig en veelgebruikt materiaal in sanitaire en verwarmingssystemen.De vele kenmerken en voordelen maken het een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingenDe belangrijkste voordelen van PEX-buizen zijn:

1Flexibiliteit

PEX-buis is uiterst flexibel, waardoor het gemakkelijk te installeren en te manoeuvreren is om obstakels te omzeilen.vermindering van het aantal aansluitpunten en potentiële lekpunten.

2. Corrosiebestendigheid

In tegenstelling tot metalen buizen zoals koper, is PEX-buis bestand tegen corrosie en schaalopbouw.met inbegrip van gebieden met een hoog mineraalgehalte of agressief water.

3Bevriezen Weerstand.

PEX-buis heeft een uitstekende vriesbestendigheid, wat betekent dat het zich kan uitbreiden en samentrekken zonder te barsten of te barsten bij vriestemperaturen.Dit maakt het ideaal voor koude klimaten en gebieden waar leidingen worden blootgesteld aan lage temperaturen.

4Chemische weerstand

PEX-buis is bestand tegen de meeste chemische stoffen die in loodgietersystemen voorkomen, waaronder chloor, zuren en alkalische stoffen.

5. Thermische prestaties

PEX-buis heeft goede thermische isolatie-eigenschappen, waardoor het warmteverlies in warmwaterdistributiesystemen wordt verminderd.

6. geluidsreductie

PEX-buis heeft ingebouwde geluidsdempende eigenschappen, waardoor het waterhamer- en stroomgeluid dat vaak geassocieerd wordt met starre metalen buizen wordt verminderd.

7. Scalabiliteit

PEX-buis is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en lengtes, waardoor het gemakkelijk schaalbaar en aanpasbaar is op basis van de specifieke behoeften van de toepassing.Het kan gemakkelijk worden gesneden op maat en verbonden met behulp van fittings, waardoor het aanpasbaar is voor een breed scala aan loodgietersconfiguraties.

8. Duurzaamheid

PEX-buis is zeer duurzaam en bestand tegen barsten, corrosie en botsing.Het kan hoge waterdruk weerstaan en is minder vatbaar voor schade door bevriezing of waterhamer in vergelijking met andere buismaterialen.

9Kosteneffectief

PEX-buizen zijn over het algemeen kosteneffectiever in vergelijking met traditionele metalen buizen zoals koper.

10. Gezondheid en veiligheid

PEX-buis is een veilige en hygiënische keuze voor sanitaire systemen.PEX-buis is ook niet giftig en lekt geen schadelijke chemicaliën in het water.

 

Technische parameters:

Specificatie DN 16-32 mm
Verbindingsweg Slijmbaan/krimpbaan/inpushbaan
Werken Vijftig jaar onder normale omstandigheden
Kleur Wit, rood, blauw
Lange 50/100/200 m per rol
Temperatuur -40°C~+90°C
Toepassing Vloerverwarmingssysteem of drinkwatersysteem
Materiaal met een breedte van niet meer dan 50 mm
Belangrijkste kenmerken PEX-B-buis, corrosiebestendig PEX-buis, PEX-leidingsbuis
 

Toepassingen:

Toepassingen van PEX-toebehoren in sanitaire systemen

PEX-buizen fittings hebben een breed scala aan toepassingen en worden vaak gebruikt in zowel residentiële als commerciële sanitaire systemen.,De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de resultaten van de evaluatie van de in het kader van het programma voor onderzoek en technologische ontwikkeling in het kader van het programma voor onderzoek, technologische ontwikkeling en technologische ontwikkeling (COST) uitgevoerde werkzaamheden.

Naast deze gebruikelijke toepassingen zijn PEX-fitings ook geschikt voor een verscheidenheid aan gespecialiseerde toepassingen.evenals in sneeuwsmelt- en geothermische systemenZe zijn ook een betrouwbare keuze voor industriële toepassingen die resistentie tegen corrosie vereisen.

Bij het overwegen van het gebruik van PEX-buisbehoren is het belangrijk dat de installatie en de naleving van de sanitaire voorschriften goed zijn.Deze maatregelen zijn van cruciaal belang voor een succesvolle implementatie en het maximaliseren van de voordelen van PEX-armaturen in elk loodgietersysteem.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van Pex-waterbuizen
Verpakking:
De Pex waterpijp is zorgvuldig verpakt om een veilige levering aan onze klanten te garanderen.Vervolgens worden de dozen verzegeld met stevig tape om schade tijdens het vervoer te voorkomen.
Verzending:
We bieden zowel binnenlandse als internationale verzendmogelijkheden voor onze Pex Water Pipe. Voor binnenlandse bestellingen gebruiken we betrouwbare en efficiënte koeriersdiensten om tijdige levering te garanderen.Internationale bestellingen worden verzonden via lucht- of zeevracht, afhankelijk van de voorkeur van de klant.
Verzendtijd:
De exacte verzendtijd kan variëren afhankelijk van de bestemming en de gekozen vervoerswijze.
Verzendkosten:
De verzendkosten worden bij de kassa berekend op basis van het gewicht en de bestemming van de bestelling.
Opvolging:
Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u per e-mail een trackingnummer waarmee u de status van uw verzending en de geschatte leverdatum kunt volgen.
Klanttevredenheid:
Bij Pex Water Pipe nemen we veel zorg bij het verpakken en verzenden van onze producten om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat aankomen.Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
  De merknaam van dit product is TUBOMART of OEM.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
  A: Het modelnummer van dit product is PEX PIPE.
 • V: Waar wordt dit product geproduceerd?
  A: Dit product wordt in China vervaardigd.
 • V: Is dit product gecertificeerd?
  A: Ja, dit product is ISO9001-gecertificeerd.
 • V: Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor dit product?
  A: De minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 5000.
 • V: Hoeveel kost dit product?
  A: De prijs van dit product is onderhandelbaar.
 • V: Hoe is dit product verpakt?
  A: Dit product is verpakt in een polyzak, een kleine doos, een karton of volgens de eisen van de klant.
 • V: Wat is de levertijd voor dit product?
  A: De levertijd voor dit product is 45 dagen.
 • V: Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor dit product?
  A: De betalingsvoorwaarden voor dit product zijn L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union en MoneyGram.