Bericht versturen
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Pex-gaspijp > Dual PEX Aluminium Composite Gaspijp Op maat gemaakt 16 mm - 32 mm Buitendeurs

Dual PEX Aluminium Composite Gaspijp Op maat gemaakt 16 mm - 32 mm Buitendeurs

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: TUBOMART OR OEM

Certificering: ISO17484-1:2006 AS4176.8-2010

Modelnummer: PEX AL PEX gaspijp

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 5000

Prijs: to be Negotiated

Levertijd: 45 dagen

Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Krijg Beste Prijs
Hoog licht:

Gecustomiseerde gaspijp van composiet

,

PEX-gaspijp van aluminiumcompositie

Toepassing:
Gassystemen
Materiaal:
PEX AL PEX
Lange:
Op maat
Tempreture:
¥40 tot 95 °C
Buitendeursdiameter:
1632mm
Dikte:
2.0mm
Grootte:
Op maat
Specificatie:
1216-2632 mm
Toepassing:
Gassystemen
Materiaal:
PEX AL PEX
Lange:
Op maat
Tempreture:
¥40 tot 95 °C
Buitendeursdiameter:
1632mm
Dikte:
2.0mm
Grootte:
Op maat
Specificatie:
1216-2632 mm
Dual PEX Aluminium Composite Gaspijp Op maat gemaakt 16 mm - 32 mm Buitendeurs

Op maat gemaakte dubbele PEX-aluminiumbuiscompositbuizen voor gassystemen

Productbeschrijving:

PEX-AL-PEX gasleidingen zijn gespecialiseerde composietleidingen die worden gebruikt voor het transport van aardgas of propaan in residentiële en commerciële omgevingen.maar speciaal ontworpen en gecertificeerd zijn voor gasdistributieDit zijn enkele belangrijke kenmerken en informatie over PEX-AL-PEX-gasleidingen:

Bouw

PEX-AL-PEX gasleidingen bestaan doorgaans uit drie lagen. De binnenste en buitenste lagen zijn gemaakt van gekoppeld polyethyleen (PEX), terwijl de middelste laag is gemaakt van aluminium.Deze composietconstructie zorgt voor sterkte, flexibiliteit en corrosiebestendigheid.

Aluminiumlaag

De aluminiumlaag in het midden van de buis fungeert als een gasbarrière en versterking, waardoor de overdracht van gassen wordt voorkomen en extra bescherming tegen corrosie wordt geboden.

Corrosiebestendigheid

PEX-AL-PEX gasleidingen bieden een uitstekende corrosiebestendigheid, waardoor de integriteit van het gasdistributiesysteem in de loop van de tijd wordt gewaarborgd.vermindering van het risico op corrosie door vocht of andere externe factoren.

Flexibiliteit

Net als PEX-AL-PEX-waterleidingen zijn PEX-AL-PEX-gasleidingen zeer flexibel.de noodzaak van aanvullende toebehoren of verbindingen te elimineren.

lichtgewicht

PEX-AL-PEX-gasleidingen zijn aanzienlijk lichter dan traditionele metalen gasleidingen, waardoor ze gemakkelijker te hanteren en te installeren zijn.Hun lichtgewicht draagt bij tot snellere en efficiëntere installaties.

Certificering

PEX-AL-PEX-gasleidingen worden strikt getest en gecertificeerd om te garanderen dat zij voldoen aan de industrienormen en veiligheidsvoorschriften.Het is van cruciaal belang om pijpleidingen te selecteren die specifiek zijn gecertificeerd voor gasdistributie om hun betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen..

Gascompatibiliteit

PEX-AL-PEX-gasleidingen zijn compatibel met aardgas en propaan, die gewoonlijk worden gebruikt voor gasvoorziening voor woningen en bedrijven.Ze zijn ontworpen om de druk en temperaturen te hanteren die verband houden met de gasdistributie.

Hoogtemperatuurbestendigheid

PEX-AL-PEX-gasleidingen kunnen hoge temperaturen weerstaan die verband houden met de gasdistributie.Ze zijn ontworpen om de warmte van aardgas of propaan te verwerken zonder dat hun structurele integriteit wordt aangetast.

Het is van essentieel belang om bij de keuze en installatie van PEX-AL-PEX-gasleidingen met een professionele gasinstallateur in overleg te gaan of zich te houden aan de lokale voorschriften en codes.de naleving van de veiligheidsnormen van cruciaal belang zijn om de veilige en efficiënte distributie van gas binnen een gebouw of onroerend goed te waarborgen.

 

Kenmerken:

Kenmerken van PEX-AL-PEX-gasleidingen

PEX-AL-PEX gasleidingen bieden een reeks eigenschappen die ze zeer geschikt maken voor gasdistributie toepassingen.

Samengestelde constructies

PEX-AL-PEX gasleidingen zijn gebouwd met behulp van meerdere lagen. De binnenste en buitenste lagen zijn gemaakt van gekruist polyethyleen (PEX), terwijl de middelste laag is gemaakt van aluminium.Deze composietconstructie zorgt voor de sterkte van de buizen, duurzaamheid en flexibiliteit.

Corrosiebestendigheid

Een van de grootste voordelen van PEX-AL-PEX gasleidingen is hun uitstekende weerstand tegen corrosie.het voorkomen van schade aan de leidingen door corrosieve stoffenDit vermindert het risico op lekken en zorgt voor de levensduur van het gasdistributiesysteem.

Gasbarrière

De aluminiumlaag in PEX-AL-PEX-gasleidingen fungeert als een effectieve gasbarrière.de veilige en efficiënte distributie van aardgas of propaan binnen het systeem te waarborgen;.

Flexibiliteit

PEX-AL-PEX-gasleidingen zijn zeer flexibel, waardoor ze gemakkelijk in verschillende configuraties kunnen worden geïnstalleerd.het minimaliseren van de kans op lekpunten en het vergemakkelijken van snellere installaties.

lichtgewicht

In vergelijking met traditionele metalen gasleidingen zijn PEX-AL-PEX-gasleidingen lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijker te hanteren, te vervoeren en te installeren zijn, waardoor de arbeid en de installatietijd worden verkort.

Hoogtemperatuurbestendigheid

Deze leidingen zijn ontworpen om hoge temperaturen bij de gasdistributie te weerstaan en kunnen de warmte van aardgas of propaan verwerken zonder de structurele integriteit in gevaar te brengen.

Leekweerstand

De composietconstructie en de corrosiebestendige eigenschappen van PEX-AL-PEX-gasleidingen dragen bij aan hun lekkageweerstand.het verminderen van het risico op lekkages en het waarborgen van de integriteit van het gasdistributiesysteem.

Naleving

PEX-AL-PEX-gasleidingen zijn doorgaans ontworpen en gecertificeerd om te voldoen aan industriële normen en voorschriften voor gasdistributie.Het is belangrijk om pijpen te selecteren die specifiek zijn gecertificeerd voor gastoepassingen om hun veiligheid en naleving van de desbetreffende codes te waarborgen..

 

Technische parameters:

Artikel 1 Specificatie
Verpakking Doos
Materiaal PEX AL PEX
Kleur Op maat
Specificatie 1216-2632 mm
Temperatuur -40 tot 95 °C
Dikte 2.0 mm
Grootte Op maat
Lange Op maat
Buitendeursdiameter 16-32 mm
Toepassing Gassystemen
Dual-PE-X-aluminiumbuis Polyethyleen-aluminium-pijpsysteem
PE-X-Alu-Multi-Layer-Pipe-System  
 

Toepassingen:

Toepassingen van PEX-AL-PEX-gasleidingen

PEX-AL-PEX-gasleidingen zijn speciaal ontworpen voor de distributie van aardgas of propaan in residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Een aantal gebruikelijke toepassingen van PEX-AL-PEX-gasleidingen zijn:

 • Gasdistributie voor woningen
 • Commerciële en industriële gassystemen
 • Aanpassing en renovatie van gasleidingen
 • Buitengasverdeling
 • Gasdistributie in mobiele woningen en camperwagens
 • Gasdistributie in tijdelijke structuren
 • Distributie van gas in landbouw toepassingen

Gasdistributie voor woningen

PEX-AL-PEX-gasleidingen worden veel gebruikt in woongebouwen voor de distributie van aardgas of propaan.ovens, en open haarden.

Commerciële en industriële gassystemen

PEX-AL-PEX gasleidingen zijn geschikt voor commerciële en industriële toepassingen waar gasdistributie vereist is.,de productiefaciliteiten om gas aan verschillende apparaten en apparatuur te leveren.

Aanpassing en renovatie van gasleidingen

PEX-AL-PEX-gasleidingen worden vaak gebruikt bij retrofit- en renovatieprojecten.PEX-AL-PEX-leidingen kunnen worden geïnstalleerd als betrouwbare en flexibele vervanging van oudere of beschadigde gasleidingen.

Buitengasverdeling

PEX-AL-PEX-gasleidingen kunnen worden gebruikt voor gasdistributie in de buitenruimte, zoals het aansluiten van gasleidingen aan buitengrills, terrasverwarmers of andere met gas aangedreven buitenapparaten.

Gasdistributie in mobiele woningen en camperwagens

PEX-AL-PEX-gasleidingen zijn geschikt voor gasdistributie in mobiele woningen en recreatieve voertuigen (RV's).Hun flexibiliteit en duurzaamheid maken ze ideaal voor de compacte en mobiele gasleidingen van deze structuren.

Gasdistributie in tijdelijke structuren

PEX-AL-PEX-gasleidingen kunnen worden gebruikt in tijdelijke structuren, zoals bouwterreinen of evenementenlocaties, om tijdelijke gasdistributie te verzorgen voor verwarming, koken of andere met gas aangedreven apparatuur.

Distributie van gas in landbouw toepassingen

PEX-AL-PEX-gasleidingen kunnen in landbouwomgevingen worden gebruikt om gas te distribueren voor toepassingen zoals het verwarmen van kassen, het aansturen van irrigatiesystemen of het bedienen van landbouwmachines.

 

Verpakking en verzending:

Pex-gaspijp: verpakking en verzending

Als het gaat om het verpakken en verzenden van onze Pex Gas Pipe, zorgen we er voor dat deze in perfecte staat bij u aankomt.We begrijpen het belang van het beschermen van uw investering en streven ernaar om de best mogelijke verpakkings- en verzendopties te bieden..

Verpakking

Al onze Pex gaspijpen zijn zorgvuldig verpakt in hoogwaardige, duurzame materialen om schade te voorkomen tijdens het vervoer.met extra vulling en beschermende materialen om het risico op deuk te minimaliseren, schrammen of andere schade.

We bieden ook op maat gemaakte verpakkingsopties voor bulkorders, om ervoor te zorgen dat alle pijpen veilig en efficiënt naar uw gewenste locatie worden vervoerd.

Vervoer

We bieden verschillende verzendmogelijkheden aan om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen.

Voor binnenlandse bestellingen bieden we standaard en versnelde verzendmogelijkheden.

Voor internationale bestellingen bieden wij standaard en express verzendmogelijkheden aan.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer zodat u de voortgang en de geschatte leverdatum kunt volgen.

Bij Pex Gas Pipe zetten we ons in om de beste verpakkings- en verzenddiensten te leveren om ervoor te zorgen dat uw product in perfecte staat en op tijd aankomt.

 

Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
 • V: Wat is het modelnummer van dit product? A: Het modelnummer van dit product is PEX AL PEX GAS PIPE.
 • V: Waar wordt dit product gemaakt? A: Dit product wordt gemaakt in China.
 • V: Welke certificeringen heeft dit product? A: Dit product is gecertificeerd volgens ISO17484-1:2006 en AS4176.8-2010.
 • V: Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor dit product?
 • V: Is de prijs voor dit product onderhandelbaar?
 • V: Hoe lang is de levertijd voor dit product?
 • V: Wat zijn de beschikbare betalingsvoorwaarden voor dit product? A: De beschikbare betalingsvoorwaarden voor dit product zijn L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union en MoneyGram.