Bericht versturen
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Vervaardiging uit koper > Meerdere stopcontacten 1/2 inch Messing Pex Manifold 150 Psi Met hoge temperatuur weerstand

Meerdere stopcontacten 1/2 inch Messing Pex Manifold 150 Psi Met hoge temperatuur weerstand

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: TUBOMART OR OEM

Modelnummer: 270

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: 5000

Prijs: to be Negotiated

Verpakking Details: polyzak, kleine doos, karton of volgens de eisen van de klant

Levertijd: 45 dagen

Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Krijg Beste Prijs
Hoog licht:

Multiple Outlets Messing Pex Manifold

,

1/2 inch koper Pex Manifold

,

1/2 Pex Manifold 150 Psi

Maximale werkdruk:
150 PSI
Maximale temperatuur:
200°F
Type:
Pex-manifold
Materiaal:
met een gewicht van niet meer dan 10 kg
Materiaal van de klep:
met een gewicht van niet meer dan 10 kg
Typ van de klep:
Balkk van de speler
Aantal verkooppunten:
3-12
Grootte:
Een halve centimeter.
Maximale werkdruk:
150 PSI
Maximale temperatuur:
200°F
Type:
Pex-manifold
Materiaal:
met een gewicht van niet meer dan 10 kg
Materiaal van de klep:
met een gewicht van niet meer dan 10 kg
Typ van de klep:
Balkk van de speler
Aantal verkooppunten:
3-12
Grootte:
Een halve centimeter.
Meerdere stopcontacten 1/2 inch Messing Pex Manifold 150 Psi Met hoge temperatuur weerstand

Meerdere stopcontacten 1/2 inch Messing Pex Manifold met hoge temperatuur weerstand

Productbeschrijving:

De Pex manifold is een soort sanitair manifold dat onderhouds- en reparatiewerkzaamheden vereenvoudigt..Deze innovatieve sanitairoplossing is in zowel residentiële als commerciële systemen populair geworden vanwege zijn efficiënte en gestroomlijnde ontwerp.

In vergelijking met traditionele sanitaire installaties bieden Pex-collectoren een aantal voordelen door hun unieke ontwerp en flexibiliteit.resulterend in betere prestaties en verminderde onderhoudseisen.

 

Kenmerken:

Kenmerken van PEX-manifold

PEX-collectoren (cross-linked polyethyleen) spelen een essentiële rol in loodgietersystemen en bieden een reeks belangrijke kenmerken waardoor ze een favoriete keuze zijn bij zowel huiseigenaren als loodgieters.

Centrale waterdistributie

Een van de belangrijkste voordelen van PEX-versnipperingen is dat ze een gecentraliseerd punt kunnen bieden voor de waterdistributie.het ontvangen van water van de hoofdvoorziening en het verdelen naar afzonderlijke installaties of takken.

Meerdere verkooppunten

PEX-collectoren worden geleverd met meerdere uitgangen of poorten, meestal variërend van 2 tot 12 of meer, afhankelijk van de specifieke collectie.een efficiënte en georganiseerde waterdistributie mogelijk maken.

Individuele afsluitkleppen

Elke uitlaat van een PEX-collector is voorzien van een afzonderlijk afsluitklep, waardoor de waterstroom naar elke armature of tak onafhankelijk kan worden geregeld.,reparaties, of het isoleren van specifieke delen van het sanitair systeem.

Balancering en stroomcontrole

Veel PEX-collectoren zijn voorzien van ingebouwde balancerings- en stroombeheermeganismen, die een nauwkeurige aanpassing van de waterstroom naar elke uitlaat mogelijk maken.het garanderen van een evenwichtige druk en doorstroming in het hele sanitair systeemHet balanceren van de stroom voorkomt onevenwichtige verdeling en zorgt voor optimale prestaties.

Leekopsporing

Sommige PEX-collectoren zijn uitgerust met geïntegreerde stroommeters of indicatoren die eventuele waterlekken in het systeem kunnen detecteren en aangeven.huiseigenaren of loodgieters kunnen mogelijke lekken identificeren en snel actie ondernemen om waterbeschadiging en waterverspilling te voorkomen.

Eenvoudige installatie

PEX-collectoren zijn ontworpen voor een gemakkelijke installatie met verbindingen van standaardgrootte die gemakkelijk kunnen worden aangesloten op PEX-buizen met behulp van compatibele fittings.Het compacte ontwerp van de manifold maakt het ook mogelijk om deze in krappe ruimtes te installeren, zoals nutsruimtes of wandholtes.

Verenigbaarheid

PEX-collectoren zijn compatibel met PEX-buizen en -toebehoren en zorgen voor een betrouwbare en lekvrije aansluiting.door gebruik te maken van geschikte adapters of overgangsstukken.

Verscheidenheid

PEX-collectoren zijn geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder woon- en bedrijfsleidingssystemen.voor verwarmingssystemen of in combinatie met andere HVAC-systemen.

Bij het kiezen van een PEX-collector is het cruciaal om rekening te houden met de specifieke behoeften van het sanitair systeem, zoals het aantal vereiste stopcontacten en de gewenste functies.Professionele installatie en naleving van lokale sanitaire voorschriften worden aanbevolen om de goede werking en naleving te garanderen.

 

Technische parameters:

Productnaam Vervaardiging uit:
Materiaal met een gewicht van niet meer dan 10 kg
Typ van de klep Balkk van de speler
Maximale temperatuur 200°F
Grootte Een halve centimeter.
Aantal verkooppunten 3-12
Maximale werkdruk 150 psi
Materiaal van de klep met een gewicht van niet meer dan 10 kg
Type Pex-manifold
Product-sleutelwoorden Verdeelmanifold, loodgietersmanifold, stroomregelaarmanifold
 

Toepassingen:

PEX-collectoren (cross-linked polyethyleen) hebben een breed scala aan toepassingen in de loodgieterindustrie.Een aantal gebruikelijke toepassingen van PEX-collectoren zijn::

 • Bouwinstallaties:PEX-collectoren worden vaak gebruikt in wooninstallaties.het leveren van efficiënte en georganiseerde leveringen aan individuele armaturen zoals kranen, douches en toiletten.
 • Gebouwen voor meerdere gezinnen:PEX-versnipperingen zijn geschikt voor multi-familiebouwen zoals appartementen, appartementen en herenhuizen.onderhoud en reparaties gemakkelijker maken.
 • Radiantverwarmingssystemen:PEX-collectoren zijn essentieel in vloerverwarmingssystemen.een efficiënte en comfortabele verwarming in de gehele ruimte.
 • Commerciële gebouwen:PEX-collectoren worden ook veel gebruikt in commerciële gebouwen zoals kantoren, hotels, scholen en ziekenhuizen.het balanceren van de druk en de doorstroming naar meerdere armaturen op verschillende verdiepingen of gebieden van het gebouw.
 • Nabewerking en renovatie:PEX-collectoren worden vaak gebruikt bij de retrofitting of renovatie van sanitaire systemen.een moderner en efficiënter waterdistributiesysteem.
 • Verscheidene vertakkingen:PEX-collectoren met meerdere afvoerpunten worden gebruikt voor toepassingen waarbij vertakte waterleidingen nodig zijn.en andere situaties waarin water naar verschillende gebieden of zones moet worden geleid.
 • Hydronische systemenPEX-collectoren worden ook gebruikt in hydronische verwarmings- en koelsystemen.het waarborgen van een efficiënte temperatuurregeling in zowel commerciële als residentiële omgevingen.
 • Industrieel gebruik:PEX-collectoren zijn zelfs te vinden in industriële omgevingen voor specifieke sanitaire behoeften, zoals distributie van proceswater, koelsystemen,of gespecialiseerde toepassingen waarvoor een gecontroleerde watervoorziening aan verschillende apparatuur of werkplekken vereist is.

Meerdere stopcontacten 1/2 inch Messing Pex Manifold 150 Psi Met hoge temperatuur weerstand 0

Verpakking en verzending:

 

Verpakking en verzending van koperen Pex-manifold

De Brass Pex manifold is zorgvuldig verpakt om een veilige levering aan onze klanten te garanderen.

Voor grotere bestellingen worden de collectieven op pallets geplaatst en in een krimpverpakking verpakt om een veilig transport te garanderen.en het adres van bestemming voor een gemakkelijke identificatie.

We bieden verschillende verzendmogelijkheden voor onze klanten om uit te kiezen, inclusief standaard grondverzending, versnelde verzending en internationale verzending.de tijdige levering van uw bestelling te verzekeren.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer via e-mail of via ons online portaal, waarmee u de voortgang van uw levering kunt volgen.

Bij Brass Pex verpakken en verzenden we onze producten zorgvuldig... zodat ze in perfecte staat aankomen.

 

Vragen:

 

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
  A:De merknaam van dit product is TUBOMART of OEM.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
  A:Het modelnummer is 270.
 • V: Waar wordt dit product geproduceerd?
  A:Dit product wordt in China vervaardigd.
 • V: Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor dit product?
  A:De minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 5000.
 • V: Hoeveel kost dit product?
  A:De prijs van dit product is te onderhandelen.
 • V: Hoe is dit product verpakt?
  A:Dit product is verpakt in een polyzak, een kleine doos, een karton of volgens de eisen van de klant.
 • V: Hoe lang is de levertijd voor dit product?
  A:De levertijd voor dit product is 45 dagen.
 • V: Wat zijn de beschikbare betalingsvoorwaarden voor dit product?
  A:De betalingsvoorwaarden voor dit product zijn L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union en MoneyGram.