Bericht versturen
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Tubomart Enterprise Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
Tubomart Enterprise Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Over ons
Contacten
Contacten: Mr. Roberto Pau
Fax: 86-020-85553495
Contact nu
Post ons

Tubomart Enterprise Co., Ltd.

China Tubomart Enterprise Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Tubomart Enterprise Co., Ltd.
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Midden-Oosten , Afrika
Handelstype:
Fabrikant
Brands:
TUBOMART
Nr van Werknemers:
50~100
Jaarlijkse Verkoop:
10000000-11500000
Gevestigd jaar:
2007
De uitvoerpc:
90% - 100%
Gediende klanten:
5000+
Bedrijfdetails

Al 23 jaar leveren wij sanitaire onderdelen van duurzame koperen en plastic buizen en fittings aan meer dan 78 landen.We leveren in grote hoeveelheden dankzij de efficiëntie van meer dan 200 productieapparatuur en talrijke testapparatuur die de kwaliteit in elke stap garanderen.

 

Elk bedrijf kan profiteren van onze expertise en aandacht voor detail, van ontwerp tot productie van buizen.onze productie op één locatie kan helpen bij het leveren van OEM / ODM-buizen die specifiek zijn gemaakt om uw zorgen aan te pakken.

 

Onze productiefilosofie richt zich op het produceren van onberispelijke sanitair accessoires, met zware investeringen in de nieuwste apparatuur en processen.Ons kwaliteitscontrole team voert routinematige inspecties uit om ervoor te zorgen dat aan onze hoge normen wordt voldaan.

 

 

Dienstverlening

Onze productiefilosofie richt zich op het produceren van onberispelijke sanitair accessoires, met zware investeringen in de nieuwste apparatuur en processen.Ons kwaliteitscontrole team voert routinematige inspecties uit om ervoor te zorgen dat aan onze hoge normen wordt voldaan.

 

Professionele adviezen geven over producten
Als onderdeel van ons partnerschap nemen wij de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en bieden wij professionele oplossingen om aan deze te voldoen.Onze ervaren adviseurs hebben een uitstekend begrip van de verschillende materialen eigenschappen en de beste toepassingen voor elk materiaalWij geven ook deskundig advies op basis van de door u verstrekte gegevens, zodat u de juiste buizen en armaturen krijgt die het beste aan uw behoeften voldoen.

 

Je kunt op hun advies rekenen als ze alle middelen identificeren om je sanitair systeem te verbeteren, van diverse materiaalopties tot OEM/ODM aanpassing,De Commissie heeft in de loop van de afgelopen vijf jaar een aantal voorstellen ingediend voor de opstelling van een programma voor de ontwikkeling van de.

 

Bereken de juiste lengte en hoeveelheid
Voordat we verder gaan met de productie, vragen we uw bouwstructuur om ons te helpen de juiste hoeveelheid materiaal te schatten die nodig is voor het project.We berekenen dan hoeveel buizen er in totaal nodig zijn, samen met de kleppen en toebehoren.

Met onze expertise en nauwkeurige berekeningen helpen wij u een tekort aan producten in uw voorraad te voorkomen en kostbare geld en energie te besparen.Precieze berekeningen verminderen afval in productie en installatie om te garanderen dat we de juiste buizen gebruiken voor specifieke toepassingen.

 

Aanbieden van OEM-service
Tubomart biedt diverse opties voor OEM-aanpassing van buizen om te voldoen aan loodgietersystemen en uw industriële vereisten.U krijgt gegarandeerd de producten die u zoekt, tegen de beste prijzen en kortere levertijden.

Een volwassen toeleveringsketen helpt ons materialen te verkrijgen die zijn getest op duurzaamheid, zodat we een verscheidenheid aan middelen hebben om elk type buis te maken binnen uw budgetbereik.
Met behulp van onze geavanceerde machines en onze ervaring in de productie garanderen wij de juiste buizen voor uw behoeften.

 

Lever aan de juiste bestemming
De verpakking bedekt onze leidingen en sanitaire onderdelen met duurzaam materiaal, waardoor ze tijdens het vervoer tegen de elementen worden beschermd.

We werken met gerenommeerde logistieke bedrijven en verbinden ons met de dichtstbijzijnde havens en luchthavens om uw bestellingen betrouwbaar te vervoeren over zee, lucht en land.en de kleppen zijn zeker binnen 7 dagen vanaf de verzenddatum.

Geschiedenis

TUBOMART, opgericht in 2000, is een ervaren marktleider die een breed scala aan buisoplossingen heeft geformuleerd voor groothandelaren, ingenieursondernemers en andere merken.Door onze internationale contacten en kwaliteitscertificaten, leveren wij onze loodgieteronderdelen zonder moeite naar uw regio's, omdat we keer op keer hebben bewezen dat we ons inzetten voor kwaliteitspijpleiding.

Inzicht op de markt
Volwassen toeleveringsketen
Stroomlijnd beheer
In-house fabriek en installaties

Ons team

Een belangrijke rol in het succes van ons productieproces speelt ons competente team van experts die het bedrijf met passie en richting leiden.Elk teamlid heeft een specifieke vaardigheid die onze productie verbetert., marketing en ondersteunende capaciteiten.

 

Sinds meer dan 23 jaar heeft TUBOMART een naam opgebouwd voor de productie van premium buizen, fittings en kleppen voor verschillende buizeninstallaties.We hebben onze productlijn uitgebreid met plastic buizen en fittings.Met ons eigen productieproces en eenvoudige toegang tot duurzame materialen, exporteren we onze loodgieteronderdelen naar 78 landen om aan de stijgende vraag naar loodgieters te voldoen.

TUBOMARTHet is onze toewijding aan continue verbetering en klanttevredenheid.Onze producten krijgen grote steun van belangrijke markten en worden geëxporteerd naar meer dan 78 landen.Omdat we ons blijven inzetten om onze klanten te dienen, breiden we onze productlijnen uit om nieuwe trends te onder ogen te zien en ons aan te passen aan de behoeften van klanten met verbeterde OEM-ondersteuning.

 

Onze dienstfilosofie
Het leveren van uitzonderlijke sanitaire accessoires en uitgebreide service aan de markt is de kern van ons bedrijf.We stellen onze integriteit op de voorgrond om onze klanten tevreden te stellen door hun verzoeken tijdig te vervullen en ons aan professionele normen te houden..

 

Internationaal gecertificeerde kwaliteit kan niet verkeerd zijn
Als fabrikant die zich toelegt op het leveren van hoogwaardige sanitair accessoires aan onze klanten, hechten we veel belang aan het veiligstellen van certificeringen van belangrijke instellingen in de industrie.Bij de productie van nieuwe productlijnen, zien wij erop toe dat zij worden gemaakt volgens industriële normen om een gemakkelijke toegang tot de markten te garanderen.

Door middel van ons toegewijde kwaliteitsbeheersmanagement en regelmatige testen zorgen wij ervoor dat onze loodgietersproducten SAI Global, CE en ISO certificeringen hebben behaald.Gevalideerd voor de veiligheid van loodgieters en huiseigenaren, onze producten zijn gecertificeerd met de IAPMO Uniform Code.

 

We investeren in geavanceerde faciliteiten
Om aan de groeiende vraag naar superieure buizen, kleppen en fittings te voldoen, hebben wij onze productiefabriek uitgerust met meer dan 200 sets geavanceerde machines en apparatuur.Onze faciliteiten bieden voordelen bij het produceren van precieze sanitaire onderdelen binnen korte levertijden.Deze omvatten CNC-machines met meerdere spindels, CNC-machines, met koppel gecontroleerde assemblageapparatuur en productie-assemblagelijnen.

 

We hebben ook geavanceerde R&D en testapparatuur, inclusief auto CAD en 3D solide simulatie ontwerpsystemen voor een grondiger productie.en Life Time Tester machines worden ingezet om de duurzaamheid en prestaties van onze producten te garanderen.